Palvelut Yrityksille – Hinnasto

  • Tuotekuvaukset
  • Mainoskuvaukset
  • Henkilöstökuvaukset- ja LinkedIn
  • Lehtikuvaus
  • Yritys coahaus
  • Some tarinat
  • Lahjat henkilöstölle
  • Dokumentaarinen tapahtumakuvaus

Mainos- ja tuotekuvaukset
Toteutan huolella yrityksen visuaalisen ilmeen mukaiset kuvaukset. Kuvat viimeistellään laadukkaasti ja ne sopivat mainoksiin, esitteisiin, kotisivuille ja sosiaalisen median alustoille. Kuvat tukevat yrityksen viestintää aina sosiaalisesta mediasta painotuotteisiin saaka. Huolella toteutettu visuaalinen ilme viestii luotettavuudesta ja ammattitaidosta.

yrityskuvaus, henkilöstökuvaus

Henkilöstö- ja LinkedIn-kuvat
Haluatko päivittää visuaalisemman CV;n tai kenties ikuistaa upean henkilöstön? Kuvaan miljöössä tai studiossa, tarpeidesi mukaan.

Lehtikuvaus
Luotettavaa lehtikuvausta aikakausilehtiin, asiakaslehtiin, sidosryhmälehtiin, ammattiliitoille, kustantajille sekä viestintä- ja mainostoimistoille.

Yrityskuvaus
Yrityksen visuaalisen ilmeen toteutus. Huolella suunniteltu visuaalinen ilme on käyntikortti yritykseen, joka luo asiakkaalle uskottavan ja luotettavan kuvan yrityksestä. Huolellisesti toteutettu visuaalinen ilme sisältää tuotekuvausta, henkilöstön kuvausta ja yrityksen imagon kuvausta. Toimitan yhtenäisen visuaalisen kuvakokonaisuuden mainoksiin, lehtisiin ja netti sivustoille. Taltioin tyylikkäät ja yrityksen ilmeen mukaiset laadukkaat kuvat.

Couching – Kuviesi Piälliköksi!
Kuvaajana kohtaan ihmisiä, jotka työnsä puolesta esiintyvät valokuvissa paljon ja joille se ei välttämättä ole aina luontaista, pystyn auttamaan eri tekniikoilla asiakkaita, joille kuvissa esiintyminen tuntuu epämiellyttävältä.

Some tarina yrityskuvaus

Some-mainontaa yrityksellesi
Innostavaa ja sitouttavaa mainontaa somessa. Yhdistetään luova ajattelu ja kannattava liiketoiminta saadaksemme aikaan rehellisen ja luotettavan kumppanuuden.

Lahja ideat

Lahja ideat henkilöstölle

Muista henkilökuntaa, joko kuvauslahjakortilla tai laadukkailla Fine art printeillä, myyn upeita luonto- ja villieläinkuvia viimeisteltyinä tauluina. Kuvauslahjakortin voi käyttää vaikka perhekuviin, rakkaan lemmikin kuvauksiin. tai itsensä hellittelyyn.

Hinnasto

Hinnat ilmoitettu ALV.0%

Päiväkohtainen hinnoittelu 650e / 8h.

Pieni kuvauspaketti 650e.
Oman yrityksen näköinen kuvapankki, 20 käsiteltyä kuvatiedostoa ja suunnittelu palaveri.

Laaja kuvauspaketti 1250e

Oman yrityksen näköinen kuvapankki, 40 käsiteltyä kuvatiedostoa ja suunnittelupalaveri.

Lehtikuvaus kestoltaan 1-3h 250e

Coaching – Kuviesi Piälliköksi! 850e
Paketti sisältää kaksi yksilökuvaus harjoitusta kestoltaan 1h/ kerta, kaksi itsenäisesti suoritettavaa ennakkotehtävää ja tapaamisen prosessin lopussa 1h. Prosessin aikana teemme dialogisia kuvausharjoitteita sekä katsomme kuvia hieman uudella tavalla. Kuvat toimitetaan digitaalisessa muodossa sekä valokuvina 20kpl. Kuvauspaikat ja aiheet suunnitellaan yhdessä.

Some mainonta 1750e kuukausi
3 säännöllistä postausta / viikko – Postausaiheet – Sisältö –
Hashtag listauksen teko – Yrityksen ilmeen mukaiset kuvat 20kpl, kuvat jäävät yrityksen kuvapankki käyttöön – Yksi kohdennettu maksettu mainonta (mainos raha ei sis.hintaan) – Kävijätietojen tarkastelu.